Bevæg dig mod job
Som elev på Idrætsdaghøjskolen IDA’s 6 ugers forløb ”Bevæg dig mod job”, får du sparring og støtte i retning mod livsmestring, og mod selvforsørgelse. Alle kommer på IDA med et levet liv og dermed en ”rygsæk” med mange livsoplevelser. Vi møder dig, hvor du er. Dit ståsted danner baggrund for den del af din vej, vi skal følge dig på – i retning mod praktik eller job. – Sammen finder vi vej.
Miljøet på IDA er højskolepræget og vi vægter et konstruktiv uformelt rum, hvor vi bl.a. bevæger os og spiser sammen dagligt. Vi vender nogle gange ting på hovedet og gør ting på en lidt skæv måde, for at fremelske processen og minimere præstationsræs og konkurrencementalitet. Ligesom det formelle rum skal tages alvorligt, idet arbejdet der ligges heri handler om dig, din nutid og din fremtid.
Erfaringer fra 31 års daghøjskoledrift har tydeliggjort for os, hvilken betydning et fællesskab kan have. Det vil vi gerne invitere dig til at blive en del af. Fællesskabet på IDA er for mange en løftestang til dannelse af nye relationer og til at finde mod og styrke til nye skridt ind i fremtiden.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Jane Sahl Pedersen
Skema
Mødetiden 09.00-12.00 er obligatorisk.
*Individuel tid kan være obligatorisk (efter aftale med sagsbehandler), men kan også være et tilvalg, bestående af fx skrivning af CV/ansøgning (praktik, job, småjob), besøg på praktiksted, opsøgende ift. praktik og jobmuligheder, møde med virksomhedskonsulent, fysisk aktivitet.
**Aktive eller faglige tilbud, som handler om sundhed, motion, trivsel og fællesskab. Her er der også mulighed for individuel vejledning.
“En ny tilgang til livet”, og tankerne bag det citat er bl.a. at jeg lærte hvor stor forskel min daglige kost havde på min krop, og hvor stor forskel det gjorde at være i god fysisk form og dyrke den sport man godt kan lide, så det er noget jeg har holdt ved lige siden da. Desuden synes jeg at man generelt i samfundet undervurderer hvor meget det også kan hjælpe rent psykisk, når man er i god fysisk form…
Patrick Pasek
Højskoleelev






