Mere om aktiviteterne

Badminton 
En af vores helt store aktiviteter, da både unge som ældre, rutinerede og begyndere kan være med. Du kan fint møde op alene, der er altid en, der har lyst til at spille med dig.

Bordtennis
Verdens hurtigste spil hvor du får afprøvet dine reflekser. På skolen findes både bat og bolde, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe eget udstyr.
 
Go' motion
All round træning for hele kroppen. Vi arbejder med veksling mellem måtteøvelser, styrkeøvelser og pulstræning i mange kreative og alsidige former. Vi træner; mave, ryg, ben, arme og ”core”. Der anvendes musik til alle træninger og der vil være en instruktør til stede.
 
Styrketræning
Styrke- og konditionstræning er essentiel for dig, som vil holde kroppen sund, frisk og energifyldt gennem hele livet. I kælderen på IDA råder vi over et godt og hyggeligt lokale med gode faciliteter til træning af hele kroppen. Der er desuden mulighed for både kollektiv og individuel træningsvejledning. Tirsdag og torsdag i tidsrummet 1030-11 vil din egen træning kunne suppleres med fælles øvelser for fx mave og ryg. Træningen foreståes af instruktør fra IDA. 
 
 

 

 

 
IDA - Gøteborg Allé 9 - 8200 Århus N - Tlf. 86165977 - Mail: info@idaa.dk - cvr: 15617683